Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Emirates Airline 28 feb.-06 mar.
14 071 NOK /person
Emirates Airline 02 mar.-09 mar.
20 673 NOK /person
Emirates Airline 01 mar.-08 mar.
30 458 NOK /person

Emirates


Velkommen til Emirates, en av verdens mest moderne flyselskaper.

/files/image/emiratesplaneairlinepages420px.jpg - emiratesplaneairlinepages420px.jpg

Gled deg over best mulig komfort og service på vår nye flåte. Fly non-stop fra København til Dubai med forbindelse til mer enn 120 reisemål på seks kontinenter.

Når du flyr med Emirates har du fordelen av generøs bagasjevekt på opp til 50 kg i første klasse, 40 kg i forretningsklasse og 30 kg i økonomiklasse. Som en tilleggstjeneste får første- og forretningsklassepassasjerer muligheten til en sjåførservice til/fra flyplassen. Vennligst se emirates.com for flere detaljer.

Hygg deg og la tiden gå med "ice", vårt utmerkede infligt underholdningssystem med opp til 1 400 kanaler med filmer, spill, musikk, TV-program, sms og e-postmulighet.
Hvis det dreier seg om lunsj eller middag så inkluderer våre måltider et antall retter som stimulerer og tilfredsstiller din appetitt. Velg fra regionale inspirerte måltider med lokalt utvalg av ingredienser og drikkevarer, inkludert viner og cocktails.

Oppdag Dubai med sine store kjøpesentre, forretninger i verdensklasse og sofistikerte utesteder. Det er sannelig en internasjonal oase, som attraherer entreprenører, eventyrere og de som søker velvære. Selv om du bare reiser til Dubai for forretninger eller på en ferie så er det mye å oppdage.

Tjen poeng på hver Emirates flyavgang med vårt frequent flyer program Skywards. Sjekk ut noen av Skywards attraktive fordeler på skywards.com.

Header
Subject
Body
Footer