Vi håndterer alle saker i den rekkefølgen vi mottar dem, og vi informerer deg så snart vi har en oppdatering på saken din.

For tiden er gjennomsnittlig behandlingstid for tilbakebetaling etter vi har mottatt beløpet fra flyselskapet 6 dager. Selv om de fleste flyselskaper behandler tilbakebetalinger i løpet av mindre enn 5 virkedager, kan hele prosessen ta 10–15 virkedager fra du bekrefter kanselleringen til vi gjennomfører utbetalingen. Vær oppmerksom på at vi ikke har kontroll over behandlingstiden fra betalingsleverandøren eller banken din etter at vi har utbetalt beløpet til kontoen din. 

Vennligst les dette før du kontakter oss:

For å kontrollere status på flyreisene dine anbefaler vi at du sjekker direkte på flyselskapets nettsted før du kontakter oss.

Sjekk også nettstedet deres for å se om de tillater tilbakebetaling eller endring av billett siden enkelte flyselskaper har sluttet å tilby kontantrefusjoner for kansellerte flyvninger. I stedet tilbyr de alternativer som kuponger eller mulighet til å bestille reisen på nytt.

Vennligst ha forståelse for at ventetiden kan bli lengre enn normalt.

Hvis du har en aktiv kundeserviceforespørsel, ber vi deg om ikke å ringe eller sende e-post på nytt, siden dette bare vil gjøre køene våre lengre.

Du har også alltid mulighet til å henvende deg til flyselskapet for å få hjelp med forespørselen. De er forpliktet til å hjelpe deg i tilfeller der de har kansellert flyreisen din, selv om du har kjøpt billettene dine via et reisebyrå.

Når det gjelder kanselleringer av bestillingen din:

Hvis du ikke har mottatt en e-post som bekrefter kansellering av flyreisen fra oss 72 timer før avreise, og du ikke ønsker å reise på billetten din, ber vi deg om å kontakte flyselskapet for å kansellere billetten.