Leiebil


På Travelstart finner du et stort tilbud av leiebiler i byer over hele verden. Ved bestilling av leiebil gjennom travelstart er du garantert et lavt pris. Vi tilbyr en lang erfaring av leiebilbransjen og våre databaser oppdateres hele døgnet.

Lever leiebilen i en annen by
Du har også mulighet å levere fra deg leiebilen på et annet sted, se mer informasjon om dette når du bestiller din leiebil.
Vid forlenging av leiebilen
Det går dessverre IKKE å forlenge billeien via Travelstart etter at bilen er hentet ut. Forlenging kan BARE skje hos den lokale leverandøren, til leverandørens pris. Viktig!
Merk att du oftest henter ut bilen hos lokale leverandører siden Travelstart er en leiebilformidling. Se på første siden på din voucher under Local Agent hvilken leverandør din leiebil er bestilt hos. Vennligst merk at leverandøren bare aksepterer sertifikat i original. Kopi på sertifikat, papir fra politiet (hvis du har mistet sertifikatet) etc. Vil ikke aksepteres. Ved betaling av tillegg på hos leverandøren tilkommer alltid lokal skatt. Å minske leietiden etter påbegynt periode hos leverandøren er ikke mulig. En dag = 24 timer.

Bra å vite når du skal leie bil:
* Det finnes ingen internasjonal lov om når man får leie bil, men det er vanlig med en aldersgrense på 21 år. Hvis du er under 25 bør du tenke på at leien og forsikringen ofte blir dyrere. Det kan også være vanskelig å få leie hvis du er over 70 år gammel.
* Du må ha hatt sertifikat i minst ett år.
* Du kan endre og avbestille din bestilling uten ekstra kostnad hvis du gjør det minst 24 timer før bilen skal hentes.
* Når du henter din leiebil krever utleieren ofte ett depositum som skal dekke eventuelle skader på bilen.

Gjør ditt livs road trip nå, lei bil på Travelstart.

Vi kan tilby leiebil på blant annet følgende destinasjoner:
Los Angeles
Mallorca
Kapstaden
Sydney
Barcelona
Paris
Köpenhamn
London
Madrid
Malaga
DublinHeader
Subject
Body
Footer